Over VAG Expert

Zodra je bij VagExpert binnen loopt zul je het wel merken: wij zijn een klein bedrijf met 3 personen die elkaar al jaren kennen, en dat geeft een familie gevoel. Dit zie je ook terug in het werk. Wij kunnen op drukke momenten met zijn allen de handen flink uit de mouwen steken en extra uren draaien of pauzes overslaan. Maar wie regelmatig bij ons binnen komt weet ook dat wij op de rustige momenten gezellig in de kantine zitten waarbij een pauze een ruim begrip kan worden.

Bram is de eigenaar van het bedrijf. Wat ooit begon als onderdelen verkoop in het schuurtje naast zijn huis is uitgegroeid tot een bedrijf met veel verstand van de Volkswagen en Audi modellen. Via een bekende in Duitsland kreeg Bram ‘handel’ aangeboden, armsteunen van een Golf 4, die hij heeft aangenomen. De advertenties werden geplaatst en vrij snel was de handel verkocht, vaak met inbouw van deze armsteun. Hier ontstond gelijk ook een samenwerking met de buurman, Bram en Marco zijn samen een bedrijf gestart. Van een huurpand in Ochten doorgegroeid naar een eigen pand in Boven-Leeuwen. De compagnons bleken verschillende visies voor het bedrijf te hebben: Marco handelt in de onderdelen en Bram zag de uitdaging in de inbouw van diverse elektronica. Hierop is besloten apart van elkaar verder te gaan.

Nu runt Bram het bedrijf en zit veel op kantoor. Offertes maken, schema’s uitzoeken, onderdelen bestellen en afspraken plannen. Zit hij niet in het kantoor dan is hij vaak te vinden in een auto met een laptop op schoot om de auto uit te lezen of elektronica in te leren. Deze vaak lastige puzzels zijn helemaal zijn ding!

Jeroen loopt bijna vanaf de start van het bedrijf al rond. Waar hij in Ochten nog vaak buiten (in weer en wind) aan het werk moest heeft hij nu een nette en geordende werkplaats met alle professionele apparatuur. Bram en Jeroen kennen elkaar via hun vorige werkgever. Daar bleek al dat ze een prettige samenwerking hadden en vandaag de dag merk je dit nog steeds. Bram en Jeroen zijn goed op elkaar ingespeeld. Toen de zaak net startte was deze alleen ’s avonds en op zaterdag open. Jeroen was er al deze momenten. Hij wilde graag meer bij Bram komen werken en minder bij zijn vorige werkgever en zo is hij stap voor stap fulltime bij Bram komen werken.

Jeroen is een vlotte en vakkundige monteur waar menig ander monteur jaloers op is. Hij kan zeer snel en toch secuur werken. Hij is altijd zuinig op de auto van een klant en maakt alles zoals het origineel af fabriek ook zou zijn. Alleen de beste materialen zijn goed genoeg voor hem; dit zorgt er dan ook voor dat wij altijd kwaliteit werk kunnen leveren.

Astrid is langzaam in het bedrijf komen rollen. Eerst als bijbaantje op zaterdag naast school, later kwamen hier steeds meer dagen bij. Wanneer je naar VagExpert belt is de kans groot dat je haar als eerste aan de telefoon krijgt. Astrid zorgt voor de administratie, houdt de website bij en ze plant steeds meer afspraken.

Heeft u interesse of vragen? Neem dan contact met ons op!