Welkom bij de experts van o.a. Volkswagen & Audi!

Door onze jaren lange ervaring, de top samenwerking en ons specialistische werk kunnen wij onszelf inmiddels Expert noemen op het gebied van Volkswagen en Audi. Dit blijkt ook wel uit onze klanten: het grootste deel van onze klanten is VW of Audi dealer. Daarnaast werken wij ook voor garages en particulieren, iedereen is bij ons welkom.

Vooral retrofit is wat we graag doen. Cruise control, trekhaak, achteruitrijcamera, parkeersensoren, navigatie, niks is ons te gek. Dit alles is natuurlijk te zien op onze pagina ‘Diensten’!

Wij werken met diverse programma’s; VCDS en VCP maar ook online via Volkswagen en Audi met ODIS. Met ODIS kunnen wij dezelfde dingen die een dealer ook zou kunnen. Dat wil zeggen online inleren, componentbescherming verwijderen, coderen en parametreren. Hiermee kunnen wij dus bijvoorbeeld sleutels en tellerunits inleren. Deze programma’s helpen ons ook bij het opsporen van elektronica problemen en andere storingen in de auto.

Facebook

2 months ago

Deze nieuwe Polo AW mochten we voorzien van pdc (parkeerhulp) aan de voor ...... en achterkant.
Wil je ook iets aangepast hebben aan je recente VW, Audi, Seat of Skoda. Neem dan gerust contact op met ons voor een vrijblijvende offerte.

2 months ago

Natuurlijk kennen steeds meer mensen ons onder de naam #VagExpert maar ook voor een band van alle andere merken zijn wij het juiste adres voor u. Vanochtend deze #porsche cayenne van nieuwe Pirelli Pantoffels voorzien. Ook toe aan een paar nieuwe banden? Neem dan contact met ons op.

2 months ago

Op vakantie?
Laat je airco bijvullen!

Niemand wil halverwege de reis zonder airco verder moeten omdat hij leeg is. Kom langs, wij regelen het voor €89!

2 months ago

Originele zwenkbare trekhaak gemonteerd en gelijk de originele wielen gewisseld voor exemplaren met een rode rand.

2 months ago

Deze nieuwe Q3 stond klaar voor aflevering toen de berijder ineens besloot dat achteruitrijcamera en pdc aan de voorkant ook wel erg makkelijk zou zijn. Nadat hij bij ons geweest is voor die modificatie’s kan hij nu afgeleverd worden.

2 months ago

De golf die we vorige week vers binnen hebben gekregen staat klaar voor de volgende eigenaar. Tag je man, vrouw, vriend, vriendin, broer, zus, oom, tante of gewoon zomaar een bekende die op zoek is naar een andere auto.

Golf 7 bouwjaar Maart 2015 met zuinige 1.2 benzinemotor.
Wordt geleverd met nieuwe Apk, 2 klapsleutels en een half jaar garantie.
Volledige onderhoudshistorie bekend.

Zeer ... See more

2 months ago

Je moet de ruimte benutten die je hebt!
We hebben nog wat plekjes over en wat ruimte in de agenda over een week. Wie vult het op?

2 months ago

De bijen bij onze buren nemen het bordje bezoeker wel heel erg letterlijk.

3 months ago

Vandaag “vers” bij ons binnengekomen. Golf 7 met zuinige 1,2 benzinemotor. bouwjaar maart 2015 met zeer leuke opties. Oa inparkeerhulp, Discover media navigatiesysteem, elektrisch inklapbare buitenspiegels, 16 inch lichtmetalen velgen met nieuwe zomerbanden, climatronic enz. Tag de nieuwe eigenaar!
Voor meer info: pb, bellen of mailen naar de VagExpert.

3 months ago

Trekhaakfestival! We hebben er nog genoeg op voorraad. Afneembare trekhaken voor de A4 B9 sedan en avant en de nieuwe A5 (cabrio).

« 3 of 13 »
Heeft u interesse of vragen? Neem dan contact met ons op!