Welkom bij de experts van o.a. Volkswagen & Audi!

Door onze jaren lange ervaring, de top samenwerking en ons specialistische werk kunnen wij onszelf inmiddels Expert noemen op het gebied van Volkswagen en Audi. Dit blijkt ook wel uit onze klanten: het grootste deel van onze klanten is VW of Audi dealer. Daarnaast werken wij ook voor garages en particulieren, iedereen is bij ons welkom.

Vooral retrofit is wat we graag doen. Cruise control, trekhaak, achteruitrijcamera, parkeersensoren, navigatie, niks is ons te gek. Dit alles is natuurlijk te zien op onze pagina ‘Diensten’!

Wij werken met diverse programma’s; VCDS en VCP maar ook online via Volkswagen en Audi met ODIS. Met ODIS kunnen wij dezelfde dingen die een dealer ook zou kunnen. Dat wil zeggen online inleren, componentbescherming verwijderen, coderen en parametreren. Hiermee kunnen wij dus bijvoorbeeld sleutels en tellerunits inleren. Deze programma’s helpen ons ook bij het opsporen van elektronica problemen en andere storingen in de auto.

Facebook

3 months ago

Bij deze 2013 Tiguan mochten we een zogenaamde PQ navigatie inbouwen. Incl Bluetooth bellen en audio streaming.

4 months ago

Vorige week mochten we Pdc voor en achter in de nieuwe T-cross van #volkswagen bouwen. Vandaag hadden we er alweer 1 binnen. In deze jongste #vw telg mochten we een achteruitrijcamera monteren. We hebben hier een zogenaamde “high” versie met meedraaiende lijnen in gezet.

4 months ago

Achteruitrijcamera geleverd en gemonteerd in de nieuwe T-cross van #volkswagen. We hebben hier een zogenaamde high versie met meedraaiende lijnen in gezet.

4 months ago

Alweer een auto bij ons binnen die nog niet zo lang op de Nederlandse wegen onderweg is. Voor deze #Etron mochten we een originele #audi achteruitrijcamera leveren en deze ook monteren.
Wilt u ook iets aangepast hebben aan uw recente VW, Audi, Seat of Skoda neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Fijn weekend.

4 months ago

De #Tcross is er nog niet zo lang maar wij hadden hem alweer binnen. Deze keer hebben we pdc voor en achter mogen leveren en monteren.

4 months ago

Bij deze geweldig mooie en stoere Q3 mochten we een originele #audi achteruitrijcamera leveren en monteren.

4 months ago

Het inbouwen van een trekhaak bij de nieuwste A6 is geen ff gauw klusje meer. Zelfs Jeroen is daar 3,5 uur mee bezig.

4 months ago

Vandaag heeft Jeroen weer iets anders gedaan dan normaal.
Deze Golf mochten we verlagen met een #eibach verlagingsset.

5 months ago

Ook bij de allernieuwste Polo kunnen we achteraf cruisecontrol inbouwen zoals op de foto’s te zien is. Wil je ook een retrofit/modificatie op je recente V.A.G. model neem dan contact met ons op voor een offerte.

5 months ago

Dit was weer een mooie klus waar de berijder blij van zal gaan worden. Wat mochten we aan deze auto retrofitten/modificeren:
1. Origineel waren de sideblades (panelen tussen achterdeur en achterklep in de kleur Carbon, de klant wilde deze er graag af hebben en hiervoor witte in de plaats hebben.
2. Achteruitrijcamera geleverd, gemonteerd en geprogrammeerd.
3. Universele stoelverwarming in de ... See more

« 3 of 15 »
Heeft u interesse of vragen? Neem dan contact met ons op!