Welkom bij de experts van o.a. Volkswagen & Audi!

Door onze jaren lange ervaring, de top samenwerking en ons specialistische werk kunnen wij onszelf inmiddels Expert noemen op het gebied van Volkswagen en Audi. Dit blijkt ook wel uit onze klanten: het grootste deel van onze klanten is VW of Audi dealer. Daarnaast werken wij ook voor garages en particulieren, iedereen is bij ons welkom.

Vooral retrofit is wat we graag doen. Cruise control, trekhaak, achteruitrijcamera, parkeersensoren, navigatie, niks is ons te gek. Dit alles is natuurlijk te zien op onze pagina ‘Diensten’!

Wij werken met diverse programma’s; VCDS en VCP maar ook online via Volkswagen en Audi met ODIS. Met ODIS kunnen wij dezelfde dingen die een dealer ook zou kunnen. Dat wil zeggen online inleren, componentbescherming verwijderen, coderen en parametreren. Hiermee kunnen wij dus bijvoorbeeld sleutels en tellerunits inleren. Deze programma’s helpen ons ook bij het opsporen van elektronica problemen en andere storingen in de auto.

Facebook

6 months ago

Facebook vraagt: “Wat ben je aan het doen?” Nou, het is 10 voor 10 op Donderdag 12 maart. En ik probeer er voor te zorgen dat onze alleskunner Jeroen dit project morgen kan gaan starten. Touran met Passat R36 motor. Gebouwd door de beste monteur die ik ken. Wij mogen technische bijstand verlenen zodat Gerard de eerste is met een 6 cilinder Touran.

6 months ago

INGERUILD - VW CADDY 2.0 TDI 4-MOTION 180 PK

Bouwjaar 2011 | 207.803 km

Betreft een vrij zeldzame vierwiel aangedreven Volkswagen Caddy 2.0 TDI 4-Motion. Deze auto is dealer onderhouden en een aantal jaren terug volledig (zéér netjes) overgespoten in deze mooie antraciete kleur. 3 sleutels aanwezig.

Volledige historie aanwezig. Bij 187.000 km is er groot onderhoud uitgevoerd waarbij de ... See more

7 months ago

Ook deze nieuwe Polo gaat sinds vandaag door het leven met een originele achteruitrijcamera.

7 months ago

Ook met het achteraf inbouwen van bestuurdershulpsystemen kunnen we uit de voeten. Deze Q2 mochten we voorzien van side assist. Door dit systeem wordt je gewaarschuwd wanneer je van rijbaan wilt wisselen terwijl er een auto naast je rijdt en dus in je dode hoek zit.

7 months ago

Meneer, kunt u mijn band repareren? Hij is onderweg lek gegaan en ik heb er een klein stukje mee door gereden.
Ze hebben mij geleerd dat je de mensen moet geloven als ze zoiets vertellen, ze waren er immers zelf bij. Maar nadat ik de band van buitenaf gerepareerd had vertoonde hij aan de buitenkant een heel raar patroon nadat ik hem opgepompt had. Dus de band van de velg gehaald en dan zie je ... See more

7 months ago

Bluetooth audio streaming geleverd en gemonteerd op een Audi MMI 3G systeem. Hiermee kun je de muziek die op je telefoon staat en de muziek van streamingdiensten zoals Spotify afspelen vanaf je telefoon. Incl weergave van de muziek titels.

7 months ago

Toen de berijder deze Octavia in ontvangst nam kwam hij erachter dat er geen navigatiesysteem in zat. Probleem???? Niet voor de #VagExpert.
Vanaf vandaag is deze optie aan de auto toegevoegd.

7 months ago

Deze schitterende A3 sportback mochten we voorzien van een originele achteruitrijcamera.

7 months ago

En dit was de tweede #audi E-tron van vandaag. Deze zeer mooie S-line mochten we voorzien van een verticaal afneembare trekhaak en achteruitrijcamera voor een klant die na ruim 15 jaar weer bij ons terug kwam. Bij deze modificaties hebben we code herstel adapters meegeleverd. Deze zijn ervoor dat onze modificaties binnen een minuut weer hersteld kunnen worden wanneer door een software update of ... See more

7 months ago

Het lijkt wel E-tron camera week deze week. Ook deze mochten we voorzien van een achteruitrijcamera.

« 2 of 18 »
Heeft u interesse of vragen? Neem dan contact met ons op!