Welkom bij de experts van o.a. Volkswagen & Audi!

Door onze jaren lange ervaring, de top samenwerking en ons specialistische werk kunnen wij onszelf inmiddels Expert noemen op het gebied van Volkswagen en Audi. Dit blijkt ook wel uit onze klanten: het grootste deel van onze klanten is VW of Audi dealer. Daarnaast werken wij ook voor garages en particulieren, iedereen is bij ons welkom.

Vooral retrofit is wat we graag doen. Cruise control, trekhaak, achteruitrijcamera, parkeersensoren, navigatie, niks is ons te gek. Dit alles is natuurlijk te zien op onze pagina ‘Diensten’!

Wij werken met diverse programma’s; VCDS en VCP maar ook online via Volkswagen en Audi met ODIS. Met ODIS kunnen wij dezelfde dingen die een dealer ook zou kunnen. Dat wil zeggen online inleren, componentbescherming verwijderen, coderen en parametreren. Hiermee kunnen wij dus bijvoorbeeld sleutels en tellerunits inleren. Deze programma’s helpen ons ook bij het opsporen van elektronica problemen en andere storingen in de auto.

Facebook

3 weeks ago

Deze E-tron mochten we behalve een achteruitrijcamera ook voorzien van een nieuw S-line geperforeerd #audi stuur.

3 weeks ago

Ook deze E-Tron mochten we voorzien van een originele achteruitrijcamera.

3 weeks ago

Het is maandagmorgen en de eerste auto staat al weer klaar om afgeleverd te worden. Deze T6 had toen hij bij ons kwam een basis stuur met cruisecontrolschakelaar op de richtingaanwijzerschakelaar. Dit stuur hebben wij vervangen voor een lederen multifunctioneel stuurwiel met geïntegreerde cruisecontrol. Hierdoor moest ook de handle vervangen worden voor een exemplaar zonder cruisecontrol. Daarna ... See more

4 weeks ago

Vandaag hebben we weer een mooi project af kunnen ronden. Deze t-roc was geleverd met climatic (handmatige airco) maar de berijder wilde erg graag climatronic (automatische airco). Na het uitzoeken van de schema’s en het bestellen van de onderdelen kon het “feest” beginnen.

1 month ago

Zelfs vandaag (op Zondag) is de Vagexpert onderweg om problemen op te lossen. Bij een S3 cabrio was de spraakbediening weggeschreven. Na een bezoekje door ons in Roosendaal werkt het weer zoals de klant verwacht.
Fijne Zondag.

1 month ago

Voor deze facelift Golf 7 mochten we een set 18 inch wielen leveren en tevens monteren.

1 month ago

Bij deze zeer mooie Caddy Life (personen uitvoering) mochten we achteraf een originele achteruitrijcamera leveren en monteren.

1 month ago

Ook de dag na kerst is er weer gewerkt bij de Vagexpert. Deze T-cross mocht nog even vereeuwigd worden nadat hij bijna onze kerstborrel verstierd had. Ook deze auto mochten we weer uitrusten met automatisch in-en uitklapbare buitenspiegels.
Wij van team Vagexpert wensen jullie alvast een geweldige jaarwisseling.
Gr. Astrid, Jeroen en Bram.

2 months ago

Ook tijdens de boerenprotesten van vandaag is onze monteur Jeroen op pad geweest om 2 berijders blij te maken. Het was “achteruitrijcamera dag”
Bij zowel de Polo als de Touareg heeft hij op 2 verschillende locaties een camera ingebouwd.

2 months ago

Inbouw of programmeren op locatie? Neem contact met ons op!
info@vagexpert.nl
06 21 80 61 93

« 2 of 16 »
Heeft u interesse of vragen? Neem dan contact met ons op!