Welkom bij de experts van o.a. Volkswagen & Audi!

Door onze jaren lange ervaring, de top samenwerking en ons specialistische werk kunnen wij onszelf inmiddels Expert noemen op het gebied van Volkswagen en Audi. Dit blijkt ook wel uit onze klanten: het grootste deel van onze klanten is VW of Audi dealer. Daarnaast werken wij ook voor garages en particulieren, iedereen is bij ons welkom.

Vooral retrofit is wat we graag doen. Cruise control, trekhaak, achteruitrijcamera, parkeersensoren, navigatie, niks is ons te gek. Dit alles is natuurlijk te zien op onze pagina ‘Diensten’!

Wij werken met diverse programma’s; VCDS en VCP maar ook online via Volkswagen en Audi met ODIS. Met ODIS kunnen wij dezelfde dingen die een dealer ook zou kunnen. Dat wil zeggen online inleren, componentbescherming verwijderen, coderen en parametreren. Hiermee kunnen wij dus bijvoorbeeld sleutels en tellerunits inleren. Deze programma’s helpen ons ook bij het opsporen van elektronica problemen en andere storingen in de auto.

Facebook

1 day ago

Vandaag hebben we weer een mooi project af kunnen ronden. Deze t-roc was geleverd met climatic (handmatige airco) maar de berijder wilde erg graag climatronic (automatische airco). Na het uitzoeken van de schema’s en het bestellen van de onderdelen kon het “feest” beginnen.

6 days ago

Zelfs vandaag (op Zondag) is de Vagexpert onderweg om problemen op te lossen. Bij een S3 cabrio was de spraakbediening weggeschreven. Na een bezoekje door ons in Roosendaal werkt het weer zoals de klant verwacht.
Fijne Zondag.

1 week ago

Voor deze facelift Golf 7 mochten we een set 18 inch wielen leveren en tevens monteren.

1 week ago

Bij deze zeer mooie Caddy Life (personen uitvoering) mochten we achteraf een originele achteruitrijcamera leveren en monteren.

4 weeks ago

Ook de dag na kerst is er weer gewerkt bij de Vagexpert. Deze T-cross mocht nog even vereeuwigd worden nadat hij bijna onze kerstborrel verstierd had. Ook deze auto mochten we weer uitrusten met automatisch in-en uitklapbare buitenspiegels.
Wij van team Vagexpert wensen jullie alvast een geweldige jaarwisseling.
Gr. Astrid, Jeroen en Bram.

1 month ago

Ook tijdens de boerenprotesten van vandaag is onze monteur Jeroen op pad geweest om 2 berijders blij te maken. Het was “achteruitrijcamera dag”
Bij zowel de Polo als de Touareg heeft hij op 2 verschillende locaties een camera ingebouwd.

1 month ago

Inbouw of programmeren op locatie? Neem contact met ons op!
info@vagexpert.nl
06 21 80 61 93

1 month ago

Ook gisteravond was de Vagexpert weer op locatie. Bij een Rs Q3 heb ik de kaarten van het navigatiesysteem vrijgegeven en ervoor gezorgd dat de klapspiegels automatisch inklappen bij het vergrendelen van de deuren met de afstandsbediening of met het keyless systeem.

1 month ago

Deze nieuwe T-cross mochten we van een achteruitrijcamera voorzien.
Natuurlijk hebben we dit met origineel VW materiaal gedaan.

1 month ago

Wist u dat wij van BM Onderdelen/Vagexpert ook officieel #Kenwood dealer zijn? Bij deze nieuwe Caddy life hebben we een radio, navigatiesysteem met VW pasvorm geleverd en gemonteerd. Tevens hebben we hier een Kenwood achteruitrijcamera voor geleverd en gemonteerd. En de klant wilde ook graag origine pdc dus hebben we die ook nog geleverd en gemonteerd. #vagexpert

« 1 of 15 »
Heeft u interesse of vragen? Neem dan contact met ons op!