Welkom bij de experts van o.a. Volkswagen & Audi!

Door onze jaren lange ervaring, de top samenwerking en ons specialistische werk kunnen wij onszelf inmiddels Expert noemen op het gebied van Volkswagen en Audi. Dit blijkt ook wel uit onze klanten: het grootste deel van onze klanten is VW of Audi dealer. Daarnaast werken wij ook voor garages en particulieren, iedereen is bij ons welkom.

Vooral retrofit is wat we graag doen. Cruise control, trekhaak, achteruitrijcamera, parkeersensoren, navigatie, niks is ons te gek. Dit alles is natuurlijk te zien op onze pagina ‘Diensten’!

Wij werken met diverse programma’s; VCDS en VCP maar ook online via Volkswagen en Audi met ODIS. Met ODIS kunnen wij dezelfde dingen die een dealer ook zou kunnen. Dat wil zeggen online inleren, componentbescherming verwijderen, coderen en parametreren. Hiermee kunnen wij dus bijvoorbeeld sleutels en tellerunits inleren. Deze programma’s helpen ons ook bij het opsporen van elektronica problemen en andere storingen in de auto.

Facebook

2 days ago

Alweer een auto bij ons binnen die nog niet zo lang op de Nederlandse wegen onderweg is. Voor deze #Etron mochten we een originele #audi achteruitrijcamera leveren en deze ook monteren.
Wilt u ook iets aangepast hebben aan uw recente VW, Audi, Seat of Skoda neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Fijn weekend.

2 days ago

De #Tcross is er nog niet zo lang maar wij hadden hem alweer binnen. Deze keer hebben we pdc voor en achter mogen leveren en monteren.

4 days ago

Bij deze geweldig mooie en stoere Q3 mochten we een originele #audi achteruitrijcamera leveren en monteren.

1 week ago

Het inbouwen van een trekhaak bij de nieuwste A6 is geen ff gauw klusje meer. Zelfs Jeroen is daar 3,5 uur mee bezig.

1 week ago

Vandaag heeft Jeroen weer iets anders gedaan dan normaal.
Deze Golf mochten we verlagen met een #eibach verlagingsset.

2 weeks ago

Ook bij de allernieuwste Polo kunnen we achteraf cruisecontrol inbouwen zoals op de foto’s te zien is. Wil je ook een retrofit/modificatie op je recente V.A.G. model neem dan contact met ons op voor een offerte.

2 weeks ago

Dit was weer een mooie klus waar de berijder blij van zal gaan worden. Wat mochten we aan deze auto retrofitten/modificeren:
1. Origineel waren de sideblades (panelen tussen achterdeur en achterklep in de kleur Carbon, de klant wilde deze er graag af hebben en hiervoor witte in de plaats hebben.
2. Achteruitrijcamera geleverd, gemonteerd en geprogrammeerd.
3. Universele stoelverwarming in de ... See more

3 weeks ago

Meestal komen de auto’s zelf rijdend bij ons binnen. Soms worden ze op de ambulance gebracht. En heel soms, zoals vandaag blijft de auto op de aanhanger staan omdat hij er niet af kan. Deze auto gaat nl niet op contact waardoor de handrem er niet meer af gaat. We zullen hem dus op de aanhanger moeten repareren.

1 month ago

Wordt binnenkort bij ons verwacht.
Deze smetteloze Golf 7 R-line facelift met 110 pk benzinemotor en handgeschakelde 6 versnellingsbak.
Auto is voorzien van originele VW audio, stoelverwarming, cruisecontrol, parkeerhulp en multifunctioneel stuur.

Tag je vriend, vriendin, familie, bekende enz die aan een vrijwel nieuwe Golf R-line toe is. Inruil mogelijk.

1 month ago

Het lijkt de VW dealer wel hier bij de VagExpert.

« 1 of 13 »
Heeft u interesse of vragen? Neem dan contact met ons op!